Team Lyx består af ca. 30 engagerede unge mennesker som primært er bosat på Sjælland. Her kan du læse lidt om alle os der var med til at afholde PUF i 2016. Hvis du er mere interesseret i at vide, hvem der er/var i teamet et bestemt år, kan du læse mere på Lyx.dk.


Atanasio Vidal Andersen

Jeg er friluftsvejleder og arbejder til daglig freelance med mennesker i alle aldre og i forskellige rammer. En af mine fedeste spejderoplevelser var, da jeg var en måned i Stavanger for at afvikle den norske landslejr. Jeg er altid super spændt på at møde nye, friske spejdere og se hvad I har at byde med!

Dennis Lundsteen Johannessen

Jeg har igennem de sidste 5 år været engageret spejder og spejderleder. Det sidste års tid, har jeg fokuseret meget på at være vejleder, både igennem PUF 2013 og SPARK. Jeg glæder mig særligt til at afprøve kræfter med PUF 2014, da jeg på den måde kan bruge mine erfaringer fra sidste år, samt tilegne mig nogle nye.

Emil Sauer Lynge

Jeg startede som 2. års junior i 1999 og begyndte 6 år senere på lederstien som henholdsvis tropsassistent og minileder. Jeg ser i stor stil frem til at give mine mange års erfaring videre i forbindelse med PLan Lyx. Jeg har et stort ønske om at PLan Lyx skal bære præg af et gennemarbejdet undervisningsforløb fra start til slut. Det er vigtig for mig, at vi i teamet arbejder med formål for de aktiviteter vi planlægger for jer spejdere, det skal være sjov OG lærerigt på én gang.

Gudrun Wodschow

Da jeg til daglig koncentrerer mig om udvikling af seniorgrenen, er det dejligt at få lov at være med i et planteam. Her kan man virkelig få lov at tosse rundt med kursisterne og nyde det dejlige efterårsvejr i en uge! Dette kursus bliver mit 6. med team lyx, og jeg har fået den bedste rolle i år: madansvarlig! Jeg glæder mig til at bage boller og kage og laver masser af lækker med til jer!

Gyda Nybo Breum

Som spejder siden 1997 har jeg prøvet lidt af hvert inden for spejderverdenen! Lokalt er jeg engageret hos Kong Svend-spejderne i Smørum. Jeg har deltaget på mange svedige spejderkurser og har siden min deltagelse i et PLan3-kursus i 2006 vidst, at jeg en dag også ville lave kursus. Da chancen i 2012 kom, for at starte et nyt team op, greb jeg chancen – nu glæder jeg mig for vildt til at møde jer juniorspejdere, for vi har forberedt det for vildeste kursus for jer!

Hilde Nybo Breum

Jeg har været spejder i Kong Svend gruppe i Smørum siden jeg var 7 år. I mange år har jeg været tropsleder og klanspejder, men har i år valgt at fokusere 100 procent på PLAN. Spejder giver mig et kick og et input i hverdagen, som jeg ikke kan undvære! Mit yndlingsarrangement er Mølleåsejladsen, hvor man skal sejle 7 km ned af Mølleåen i en hjemmebygget båd.

Ida "Bitten" Echstrøm

Alien eller spejder? Det vil tiden vise, men der går rygter om at Bitten glæder sig til at være med på årets kursus!

Jakob Meldgaard

Jeg laver den lækreste mad til årets PUF-kursus! Og så sørger jeg for at der altid er kaffe på kanden til resten i teamet :)

Julie Rose Elgaard Gudmander

Jeg er født i 1992 og har været spejder hele mit liv. Jeg startede som lederbarn indtil jeg blev gammel nok til at starte “rigtigt” til spejder som mikro. Nu er jeg klanleder for klanen i Ulf Jarl Gruppe i Brøndby. Jeg synes spejderkurserne i Det Danske Spejderkorps er så fantastiske, sjove, udfordrende og udviklende, at jeg hvert år siden jeg blev gammel nok til at tage på mit første efterårskursus i 2005, har brugt mine efterårsferier på at være på de fedeste spejderkurser. I sommeren 2012 startede jeg på uddannelsen til ergoterapeut, hvilket jeg er rigtig glad for. Desværre har jeg ikke ferie i uge 42, men til gengæld har jeg fået chancen for at give jer den bedste start på kursusræset, og en af de mange fuldstændigt fantastiske oplevelser I vil opleve som spejdere i DDS! Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og give jer én på opleveren på jeres første spejderkursus, som forhåbentlig giver blod på tanden til det næste!

Katinka "Fnug" Emilie Puls

Jeg startede til spejder da jeg var 11 år gammel i en lille gruppe der hedder 3. Absalon i København. Efter nogle år skiftede jeg til en anden gruppe i divisionen, der hedder Lersøparkspejderne, hvor jeg har været spejder siden. Jeg har været juniorleder i 5 år, og nu er jeg minileder for 20 søde unger. Så det bliver godt at arbejde med 'de store' på kurset i stedet. Jeg har været på en masse kurser selv, både på PLan og SPARK, og jeg glæder mig til at give alle de fede oplevelser videre på PUF.

Maria Noppenau

Heij :) Jeg har været spejder i så mange år, at jeg ikke længere kan tælle det. Jeg elsker at være spejder, fordi der er så mange fantastiske mennesker, der er spejdere, og fordi man får så mange super nice oplevelser og bliver dygtig til en masse vigtige ting: spise skumfiduser, hygge i soveposer, gå op ad bakke, tage regntøj på lynhurtigt… Jeg er vild med at tage på eventyr i naturen – både den danske og i udlandet, hvis jeg er så heldig at få chancen for det. Lige nu er jeg klanspejder i Harald Blåtand Klan i Smørum, der er rigtig dygtige til at klæde sig ud og have det sjovt. Og så laver jeg PUF og PLAN til JER! Over and out!

Maria Suhr Gimlinge

Jeg har været spejder i godt 16 år, og startede som en glad lille mikrospejder i 1. Bispebjerg Trop i København. Interessen har holdt ved, og i dag er jeg både aktiv som klanspejder og minileder i Bellahøj 21st Barking. Jeg har selv været på både Plan 1, 2, 3, og Spark, og glæder mig sådan til kunne give igen af alt det jeg har lært gennem mine mange spejder år. Det bliver så spændende at se hvem i alle er, og jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få nogle skønne dage med masser af fede oplevelser og nye gode venner.

Martin Bing Madsen

Jeg glæder mig for vildt til at lave PUF 2016!

Mathias Madsen

Jeg startede mit spejderliv i 1995 i en jysk spejdergruppe, hvor jeg fik en masse fantastiske oplevelser og færdigheder. Jeg er siden flyttet til Storkøbenhavn, og bruger nu rigtig meget af min fritid på at lave fedt spejderarbejde for andre. Jeg var med til at starte Team Lyx op fra bunden, og har med glæde set hvordan teamet er vokset og kurserne blevet endnu bedre. Jeg brænder for at udvikle og inspirere andre, så jeg håber at se en masse seje kursister til det næste Lyx-kursus!

Matias Stannum

Matias, oftest kaldet Stannum. Jeg synes det er mega fedt at lave kursus. Jeg har mange sjove og gode ideer, som jeg sørger for at I kommer til at opleve på kurset, bare vent og se... Jeg kan nemt genkendes på mit store rødkrøllede hår og skæg (og røde kinder). De andre siger nogle gange at jeg ligner lidt en viking. Det er der vist noget om. Jeg synes at det er sjovt at planlægge og afholde spejderarrangementer. Derfor er jeg også aktivt medlem på spejdercentret Egemosen, hvor jeg er med til at drive spejdercenterets arrangementer og vedligeholdelse.

Mie Høst Haugaard

Siden min spejderstart i 1996 har jeg fået samlet en del spejdererfaring som jeg nu har med i rygsækken. De første 14 år af min spejdertid er blevet brugt i Klintekongen gruppe, hvor jeg var juniorleder i 5 år. Jeg bruger nu tiden på at være tropsleder i Bellahøj 21st Barking og sørger derudover for at spejdere får mulighed for en masse internationale oplevelse. Jeg har de sidste mange år lavet kurser i DDS herunder både PLan og PUF. Jeg glæder mig til og være med til at lave PUF Lyx igen i år, samt at få muligheden for at introducere jer spejdere for den samme store glæde, jeg selv har oplevet ved DDS’ ungdomskurser. For mig er fællesskab vigtigt og lige netop følelsen af at være en del af fællesskabet, er en af de ting jeg vil sørge for at du som kursist på PUF Lyx kommer hjem med.

Morten Hatting Voltelen

Har været spejder næsten hele mit liv (siden 1999), og indtil fornylig brugt al min tid på det, men desværre er “den normale” verden begyndt at kalde. Det betyder at jeg nu kun er Juniorleder, men har siden 2008 og indtil 2013 været leder for først minier og siden også tropsspejdere. Ved siden af er jeg aktiv klanspejder og i bestyrelsen, alt sammen i Bellahøj 21st Barking. Jeg har også været med til at lave både PUF og PLan de seneste år. På kurset vil I helt sikkert møde mig og mit kamera, og jeg glæder mig til at møde jer.

Nanna Lykkegaard

Jeg har været spejder hos De Grønne Pigespejdere i ca 17 år. Jeg har altid været glad for spejderlivet, og alt hvad det indebærer. Jeg har nu fået chancen for at være med til at lave kursus, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Simon Sundgaard

Jeg så lyset og blev spejder som 9-årig. Jeg var en lille og nuttet KFUM-spejder i en god del år, blev tropsspejder, patruljeleder og grenleder. Hurtigt blev jeg alderen til en god gang seniorarbejde, som jeg fandt hos Klan <3 (“Klan Mindre end tre”) i DDS. Tjuhey, så var jeg både KFUM’er og DDS’er - og sikker en fest det har været! Nu har jeg været KSL et par gange for verdens sejeste team, kursus og spejdere! Jeg glæder mig så meget til at lave et fantastisk kursus!

Sofie Nielsen

Mit spejderliv startede som 7-årig i den grønne spejdergruppe Slotsgruppen. Her hænger jeg stadigvæk ud og er både junior- og tropsleder! Dette kursus vil være mit først i stab, så jeg glæder mig mega meget til at møde jer! Jeg har deltaget både i grønne og blå spejderkurser, og glæder mig helt sindssygt til at være med til at give jer en på opleveren!

Steffen Andreasen

Jeg laver den lækreste mad til årets PUF-kursus!