Det praktiske

Kursusinfo

Kursusnavn: PUF Lyx

Kursusledere: Maria Gimlinge (61 60 95 08) og Katinka ‘Fnug’ Puls (81 61 01 20)

Kontaktinfo: ksl@puf.lyx.dk

Sted: Avnstrup Spejdercenter Tjørnehusvej 8, 4330 Hvalsø

Dato: 21-24/4 2016


PUF Lyx ABC

Dette er en oversigt fra A til Å med de typiske spørgsmål om PUF Lyx. Finder du ikke dine svar her, er du velkommen til at kontakte os her.

Ankomst

Kurset starter på Hvalsø station d. 21. April kl. 18.00, men vi står klar til at tage imod dig allerede fra kl 17:00. Ankommer du med tog, anbefaler vi, at du ankommer med Re4565 mod Holbæk st. med ankomst på Hvalsø st. kl 17:38. Ankommer du i bil, er mødestedet også Hvalsø st., og vi anbefaler, at I aftaler samkørsel med nogle af de andre kursister fra samme område som dig – se vedlagte deltagerliste. 
Ankommer du alene med tog, vil vi meget gerne have besked herom senest den 15. april via ksl@puf.lyx.dk. Du skal sørge for at medbringe en madpakke eller have spist hjemmefra, da der ikke serveres aftensmad torsdag.

Hjemrejse

Spejderne kan afhentes eller tage toget hjem kl. 15:00 fra Hvalsø st.

Kursusfoto

Der vil under kurset blive taget et billede af alle kursister samlet. Det vil være at finde på hjemmesiden efter kurset.

Medicin

Vi vil meget gerne vide, hvis du tager medicin og vil også gerne hjælpe med at huske dig på at tage medicinen. Er der behov for det, opbevarer vi gerne medicinen.

Mobiltelefon

Spejderne må under kurset ikke have mobiltelefoner på sig. Hvis du har en mobil med dig, f.eks i forbindelse med rejsen, har vi mulighed for at opbevare den sikkert under hele kurset.

Overnatning

Al overnatning kommer til at foregå udenfor i telt, så derfor er liggeunderlag og sovepose vigtigt.

Patruljer

Spejderne inddeles i patruljer á seks personer ved ankomst. Sammen med denne gruppe juniorer skal du bo, spise og på aktiviteter i løbet af kurset. Patruljen får uddelt ens patruljetørklæder så I kan kende hinanden.

Pakkeliste

Vi råder spejderne til selv at pakke, eller være med til pakningen, så der ikke opstår tvivl om, hvad der er pakket, og hvor det er. Se desuden en typisk pakkeliste på puf.lyx.dk/2016/praktisk/pakkeliste.

Post

Der er desværre ikke mulighed for at afsende eller modtage post under kurset.

Vejledere

I patruljen får I tilknyttet to vejledere, der står til rådighed under hele kurset. Flere gange dagligt vil der blive afholdt refleksion, hvor patruljen bliver vejledt i det gode patruljesamarbejde.

1 2