Teamet

Med mere end 100 spejderårs erfaring tilsammen vil Team Lyx gøre alt for at gøre PUF Avnstrup en uforglemmelig oplevelse for såvel deltagere som team. Herunder kan du se og læse lidt om os hver især :)

Kursusledere

Photo of Emil Sauer Lynge
Emil Sauer Lynge Tlf.: 20426892

Jeg startede som 2. års junior i 1999 og begyndte 6 år senere på lederstien som henholdsvis tropsassistent og minileder. Jeg ser i stor stil frem til at give mine mange års erfaring videre i forbindelse med PUF Lyx.  Jeg har et stort ønske om at PUF Lyx skal bære præg af et gennemarbejdet undervisningsforløb for juniorspejderne fra start til slut.  Som kursusleder er det vigtig for mig, at vi i teamet arbejder med formål for de aktiviteter vi planlægger for jer spejdere, det skal være sjov OG lærerigt på én gang.

Photo of Mie Høst Haugaard
Mie Høst Haugaard Tlf.: 40167102

Som spejder på mit 17. år, har jeg efterhånden en del spejdererfaring med i rygsækken. De første 14 år af min spejdertid er blevet brugt i Klintekongen gruppe, hvor jeg var juniorleder i 5 år og mikroleder i et enkelt år.  Jeg bruger nu tiden på at være minileder i Bellahøj 21st Barking og  er involveret i spejderhjælpen samt andet internationalt arbejde i DDS.

Jeg har de sidste 4 år lavet PLan kurser for spejdere i aldersgruppen 12- 16 år og PUF Lyx sidste år. Jeg glæder mig til og være med til at lave PUF Lyx igen i år,  samt at få muligheden for at introducere jer spejdere for den samme store glæde,  jeg selv har oplevet ved DDS’ ungdomskurser.

For mig er fællesskab vigtigt og lige netop følelsen af at være en del af fællesskabet, er en af de ting jeg vil sørge for at du som kursist på PUF Lyx kommer hjem med.


Vejledere

Photo of Atanasio Vidal Andersen (Ata)
Atanasio Vidal Andersen (Ata)

For 2 år siden blev jeg hevet med til et spejdermøde af min ven, og jeg blev hurtigt derefter engageret i spejdergruppen i klanen og som minileder, for 40 friske minispejdere. Sidste år var jeg med som hjælper på PUF, og i år er jeg med i planlægningen og som vejleder på kurset. På kurset ser jeg frem til at møde jer, samt få rykket jer både på det personlige plan, men også give jer en mega fed oplevelse med nye venner og nye færdigheder. Jeg synes, det er rigtig sjovt at være spejder, og det er fedt at der her er plads til alle.

Photo of August Kviesgaard Simonsen
August Kviesgaard Simonsen

Jeg har været spejder siden 2001 i Lersøpark spejderne (som dengang hed Vikingerne). De sidste to år har jeg været en anelse inaktiv pga arbejde i militæret i henholdsvis Rønne og Skive.
Jeg er meget begejstret for at få lov til at lave Puf Lyx, sammen med resten af teamet og glæder mig til kurset.
Hvis jeg skulle være en skurk så ville jeg være Hans Gruber (fra Die Hard fordi han har et sejt skæg og fordi han er tysker!

Photo of Dennis Lundsteen Johannessen
Dennis Lundsteen Johannessen

Jeg har igennem de sidste 5 år været engageret spejder og spejderleder. Det sidste års tid, har jeg fokuseret meget på at være vejleder, både igennem PUF 2013 og SPARK. Jeg glæder mig særligt til at afprøve kræfter med PUF 2014, da jeg på den måde kan bruge mine erfaringer fra sidste år, samt tilegne mig nogle nye.

 

Photo of Emil Schou Martiny
Emil Schou Martiny

Jeg startede til spejder da jeg var en lille mikro engang for 15 år siden. Jeg startede i en lille gruppe i Århus, hvor jeg var i 12 år indtil jeg flyttede til København. Jeg synes det fedeste ved spejder er alle de rare mennesker man møder, og jeg har i dag spejder venner i hele verden, både USA, Afrika og Australien. Min fedeste spejderoplevelse var da jeg var en måned i Kenya hvor jeg så hvordan man var spejder der.

Photo of Gudrun Wodschow
Gudrun Wodschow

Jeg har været spejder siden jeg var 7 år i Ebbe Skjalmssøn gruppe i Ganløse. Til hverdag er jeg grenleder for 20 søde tropsspejdere og bruger ellers kræfter i min division, hvor jeg prøver at holde styr på seniorerne. Jeg kan også lide at deltage på diverse spejderløb, så jeg kan blive udfordret og få nogle fede oplevelser med mine spejdervenner. Jeg elsker at spise, have det sjovt, klæde mig ud, skumfiduser, drillerier (så længe det ikke går ud over mig), solskin, lejrbål og lejrbålssange. Jeg glæder mig til endnu en gang at afprøve mine kræfter og gøre brug af mine erfaringer mht. juniorspejdere – og jeg er sikker på at det bliver nogle helt fantastiske dage med jer!

Photo of Gyda Nybo Breum
Gyda Nybo Breum

Som spejder siden 1997 har jeg prøvet lidt af hvert inden for spejderverdenen! Lokalt er jeg engageret hos Kong Svend-spejderne i Smørum. Jeg har deltaget på mange svedige spejderkurser og har siden min deltagelse i et PLan3-kursus i 2006 vidst, at jeg en dag også ville lave kursus. Da chancen i 2012 kom, for at starte et nyt team op, greb jeg chancen – nu glæder jeg mig for vildt til at møde jer juniorspejdere, for vi har forberedt, det for vildeste kursus for jer!

Photo of Hilde Nybo Breum
Hilde Nybo Breum

Jeg har været spejder i 19 år i Kong Svend gruppe i Smørum. Til daglig er jeg tropsleder for 25 seje tropsspejdere, og har tidligere været klanleder for den mega awesome klan ”Harald Blåtand Klan”.

Spejder giver mig et kick og er et input i hverdagen, som jeg ikke kan undvære! Mit yndlingsarrangement er Mølleåsejladsen, hvor man skal sejle 7 km ned af Mølleåen i en hjemmebygget båd.

Jeg glæder mig til, at møde jer og give vise jer rundt i Lesters hovedkvarter samt den unikke skumfidusvulkan på øen, hvor i skal bo.

Photo of Ida Echstrøm (Bitten)
Ida Echstrøm (Bitten)

Ida, også kaldet Bitten. Spejder i pigespejdergruppe nord for København. Aktiv spejder og rollespiller. Jeg er  altid med på sjov og ballade.

Photo of Ida Vraa-Jensen
Ida Vraa-Jensen

Jeg blev hevet med til spejder for første gang i efteråret 2007, og startede dermed som tropsspejder i pigespejdergruppen Ordrup. Her har jeg været aktiv spejder lige siden – med undtagelse af samlet lidt over et halvt år, som jeg tilbragte dels i Kina og Vietnam, dels på højskole i den dejlige, lille, jyske by Ry.

Spejder har for mig bl.a. betydet mødet med en masse hyggelige mennesker, at jeg har fundet ud af, hvor sjovt det nogen gange kan være at gå baglæns, bare fordi man kan, og så må sætte sit mærke på en ny måde, og at lugten af et lejrbål er blevet en af mine yndlingslugte.

Det er første gang jeg er med på kursus som vejleder, og jeg glæder mig meget til at være med til at give jer den oplevelse, sådan en tur er.

Photo of Jakob Meldgaard
Jakob Meldgaard

De seneste 17 år har jeg dedikeret min tid til spejderlivet i en Københavnsk spejdergruppe – og det seneste år har jeg fundet interessen for at lave kurser; både SPARK (seniorkursus) og PUF. Jeg har tidligere været assistent i både mikro, mini og juniorgrenen, men er i dag tropsassistent.

Photo of Julie Rose Elgaard Gudmander
Julie Rose Elgaard Gudmander

Jeg er født i 1992 og har været spejder hele mit liv. Jeg startede som lederbarn indtil jeg blev gammel nok til at starte “rigtigt” til spejder som mikro. Nu er jeg klanleder for klanen i Ulf Jarl Gruppe i Brøndby.

Jeg synes spejderkurserne i Det Danske Spejderkorps er så fantastiske, sjove, udfordrende og udviklende, at jeg hvert år siden jeg blev gammel nok til at tage på mit første efterårskursus i 2005, har brugt mine efterårsferier på at være på de fedeste spejderkurser.

I sommeren 2012 startede jeg på uddannelsen til ergoterapeut, hvilket jeg er rigtig glad for. Desværre har jeg ikke ferie i uge 42, men til gengæld har jeg fået chancen for at give jer den bedste start på kursusræset, og en af de mange fuldstændigt fantastiske oplevelser I vil opleve som spejdere i DDS!

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer og give jer én på opleveren på jeres første spejderkursus, som forhåbentlig giver blod på tanden til det næste!

Photo of Katinka Emilie Puls (Fnug)
Katinka Emilie Puls (Fnug)

Jeg startede til spejder da jeg var 11 år gammel i en lille gruppe der hedder 3. Absalon i København. Efter nogle år skiftede jeg til en anden gruppe i divisionen, der hedder Lersøparkspejderne, hvor jeg har været spejder siden. Hver mandag er jeg juniorleder for 15 friske spejdere og der har jeg været i lidt over fire år.
Jeg har været på en masse kurser selv, både på PLan og SPARK, og jeg glæder mig til at give alle de fede oplevelser videre på PUF.

Photo of Kristian Folmer Madsen
Kristian Folmer Madsen

Startede som spejder i 2003, så kører nu på mit tiende år. Er til dagligt klanleder og sidder i bestyrrelse i Bellahøj 21st Barking. Efter at havde haft fantastiske og lærerige oplevelser på Plan 1, 2 og 3 var der ingen tvivl om, at jeg ville lave kurser for spejdere. Så da chancen bød sig i 2013 var jeg ikke et sekund i tvivl. Nu glæder jeg til at bruge mine erfaringer fra PUF Lyx 2013, til at lave endnu bedre og fedt kursus for jer.

Photo of Maria Suhr Gimlinge
Maria Suhr Gimlinge

Jeg har været spejder i godt 16 år, og startede som en glad lille mikrospejder i 1. Bispebjerg Trop i København. Interessen har holdt ved, og i dag er jeg både aktiv som klanspejder og mineleder i Bellahøj 21. Barking.
Jeg har selv været på både Plan 1, 2, 3, og Spark, og glæder mig sådan til kunne give igen af alt det jeg har lært gennem mine mange spejder år.
Det bliver så spændende at se hvem i alle er, og jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal få nogle skønne dage med masser af fede oplevelser og nye gode venner.

Photo of Maria Noppenau
Maria Noppenau

Heij :) Jeg har været spejder i så mange år, at jeg ikke længere kan tælle det. Jeg elsker at være spejder, fordi der er så mange fantastiske mennesker, der er spejdere, og fordi man får så mange super nice oplevelser og bliver dygtig til en masse vigtige ting: spise skumfiduser, hygge i soveposer, gå op ad bakke, tage regntøj på lynhurtigt… Jeg er vild med at tage på eventyr i naturen – både den danske og i udlandet, hvis jeg er så heldig at få chancen for det. Lige nu er jeg tropsassistent i den fedeste trop vest for København, Kong Svend Trop i Smørum, og så er jeg klanspejder i Harald Blåtand Klan – også fra Smørum – der er rigtig dygtige til at klæde sig ud og have det sjovt. Og så laver jeg PUF til JER!

Photo of Mathias Madsen (Thilde)
Mathias Madsen (Thilde)

Jeg startede mit spejderliv i 1995 i en jysk spejdergruppe, hvor jeg fik en masse fantastiske oplevelser og færdigheder. Jeg er siden flyttet til Storkøbenhavn, og bruger nu rigtig meget af min fritid på at lave fedt spejderarbejde for andre. Jeg var sidste år med til at starte Team Lyx op fra bunden, og ser nu frem til at se hvordan PUF Lyx kan udvikle sig i en endnu federe retning. Vi har derfor brug for en masse seje kursister der har mod på at udvikle sig – er du en af dem?

Photo of Matias Stannum
Matias Stannum

Matias, oftest kaldet Stannum, jeg synes det er mega fedt at lave PUF kursus til jer. Jeg har mange sjove og gode ideer, som jeg sørger I kommer til at opleve på kurset, bare vent og se… Jeg kan nemt genkendes på mit store rødkrøllede hår og skæg (og røde kinder). De andre siger nogengangen jeg ligner lidt en viking. Det er der vist noget om.
Jeg synes det er sjovt at planlægge og afholde spejderarrangementer. Derfor er jeg også aktivt medlem på spejdercentret Egemosen i Norsjælland, hvor jeg i er med til at drive spejdercenterets arrangementer og vedligeholdelse.

Photo of Mie Høst Haugaard
Mie Høst Haugaard Tlf.: 40167102

Som spejder på mit 17. år, har jeg efterhånden en del spejdererfaring med i rygsækken. De første 14 år af min spejdertid er blevet brugt i Klintekongen gruppe, hvor jeg var juniorleder i 5 år og mikroleder i et enkelt år.  Jeg bruger nu tiden på at være minileder i Bellahøj 21st Barking og  er involveret i spejderhjælpen samt andet internationalt arbejde i DDS.

Jeg har de sidste 4 år lavet PLan kurser for spejdere i aldersgruppen 12- 16 år og PUF Lyx sidste år. Jeg glæder mig til og være med til at lave PUF Lyx igen i år,  samt at få muligheden for at introducere jer spejdere for den samme store glæde,  jeg selv har oplevet ved DDS’ ungdomskurser.

For mig er fællesskab vigtigt og lige netop følelsen af at være en del af fællesskabet, er en af de ting jeg vil sørge for at du som kursist på PUF Lyx kommer hjem med.

Photo of Morten Hatting Voltelen
Morten Hatting Voltelen

Har været spejder næsten hele mit liv (siden 1999), og indtil fornylig brugt al min tid på det, men desværre er “den normale” verden begyndt at kalde. Det betyder at jeg nu kun er Juniorleder, men har siden 2008 og indtil 2013 været leder for først minier og siden også tropsspejdere. Ved siden af er jeg aktiv klanspejder og i bestyrelsen, alt sammen i Bellahøj 21st Barking. Jeg har også været med til at lave både PUF og PLan de seneste år. På kurset vil I helt sikkert møde mig og mit kamera, og jeg glæder mig til at møde jer.

Sigurd Olsen

Madhold

Photo of Ann-Kirstine Andersen
Ann-Kirstine Andersen
Photo of Freja Jakobsen
Freja Jakobsen
Photo of Steffen Andresen
Steffen Andresen