Det praktiske

Kursusinfo

Kursusnr: 15613

Kursusnavn: PUF Lyx

Kursusledere: Katinka Fnug Puls (tlf.: 81610120) & Emil Sauer Lynge (tlf.: 20426892)

Kontaktinfo: ksl@puf-lyx.dk

Sted: Avnstrup Spejdercenter Tjørnehusvej 8, 4330 Hvalsø

Dato: 30/4 – 3/5 2015


PUF Lyx ABC

Dette er en oversigt fra A til Å med de typiske spørgsmål om PUF Lyx. Finder du ikke dine svar her, er du velkommen til at kontakte os her.

Ankomst

Vi står klar til at tage imod dig på Hvalsø station, tidspunkt bliver annonceret med deltagerbrevet. Ankommer du i bil, er mødestedet også Hvalsø st. og vi anbefaler at I aftaler samkørsel med nogle af de andre kursister fra samme område som dig – Adresseliste medfølger i deltagerbrevet. Ankommer du med tog, vil vi meget gerne have besked herom via ksl@puf-lyx.dk senest en uge før kurset.

Hjemrejse

Spejderne kan afhentes eller tage toget hjem fra Hvalsø st. Tidspunkt kommer i deltagerbrevet.

Kursusfoto

Der bliver taget billede af alle kursister. Dette billede vil blive eftersendt til alle deltagende ca. 1 uge efter kurset.

Lommepenge

Der er ingen grund til at tage lommepenge med, da der ikke er slikbutikker under jorden.

Medicin

Vi vil meget gerne vide hvis dit barn tager medicin og vil også gerne hjælpe med at huske ham/hende på at tage medicinen. Er der behov for det, opbevarer vi gerne medicinen.

Mobiltelefon

Spejderne må under kurset ikke have mobiltelefoner på sig. Hvis barnet har en mobil med sig, f.eks i forbindelse med rejsen, har vi mulighed for at opbevare den sikkert under hele kurset medmindre andet er aftalt.

Overnatning

Al overnatning kommer til at foregå udenfor.

Patruljer

Spejderne inddeles i patruljer á 6 personer ved ankomst. Denne gruppe juniorer skal bo, spise og på aktiviteter sammen i løbet af kurset. Patruljen får uddelt ens patruljetørklæder så de kan kende hinanden. Se desuden ‘vejledere’.

Pakkeliste

Vi råder spejderen til selv at pakke eller i være med til pakningen, så der ikke opstår tvivl om hvad der er pakket og hvor det er. Se desuden en typisk pakkeliste her.

Post

Der er desværre ikke mulighed for at afsende eller modtage post under kurset.

Slik

Vi ser helst ikke at dit barn medbringer slik, men hvis det gør så husk at dele med patruljen.

Vejledere

Hver patrulje får tilknyttet en vejleder der står til rådighed under hele kurset. Flere gange dagligt vil der blive afholdt vejledermøder hvor patruljen bliver vejledt i det gode patruljesamarbejde.

Værdigenstande

Vi anbefaler at dit barn ikke medbringer værdigenstande såsom iPods eller lignende, men medbringes det, kan vi opbevare det sikkert under hele kurset. Tilbagelevering sker på Hvalsø st. søndag.